.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Muziek en danscafé NDRGRND -

molenstraat 99a, Nijmegen
Muziek en danscafé NDRGRND. Muziek en danscafé NDRGRND in Nijmegen is een prettige verzamelplaats voor mensen die van een breed aanbod van muziekstijlen houden. Het is een café met dansvloer, waar de sfeer altijd gemoedelijk is.
Sfeer & interieur. Muziek en danscafé NDRGRND heeft een moderne, industriële uitstraling. Vooral het ontwerp van de bar zal in het oog springen. Er is een gezellige zithoek met banken, hoge tafels met krukken en natuurlijk de bar zelf. Het zit in een kelder en heeft dus ook een wat donkere en ongedwongen sfeer.
Muziek. Muziek en danscafé NDRGRND is een plek waar mensen terecht kunnen die geen zin hebben in altijd dezelfde uitgekauwde hits of nummers waar maar 1 minuut van gedraaid wordt. Sta je open voor allerlei stijlen en vermaak je je opperbest op festivals als Lowlands, Werchter of Pinkpop...dan is de NDRGRND een plek voor jou. Verzoekjes doen behoort tot de mogelijkheden!
Telefoon: 024-3240320
Website: http://www.ndrgrnd.nl

Muziek en danscafé NDRGRND, molenstraat 99a, Nijmegen
donderdag 23.00-04.00 , vrijdag 22.30-04.00 , zaterdag 23.00-05.00