.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Station Oost -

Daalseweg 17, Nijmegen
Station Oost. Het café van Station Oost zou kunnen worden omschreven als "een bruin grand café". Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch, borrel, diner of gewoon een biertje met je vrienden. Zaterdags gaat regelmatig het interrieur aan de kant en draaien dj's de leukste dansplaatjes uit 25 jaar muziekgeschiedenis. Elke zondag is er livemuziek, waarbij vooral latin en jazz ten gehore worden gebracht, maar ook singer-songwriters, blues en pop.
Sfeer & interieur. De sfeer is ongedwongen en gezellig!
Muziek. Op de swingavonden varieert de muziek van disco, pop en soul tot salsa, zouk, rnb en rock. De live-avonden op zondag zijn vooral jazz en latin, maar ook singer-songwriters, pop en blues.
Telefoon: 024-3603303
Website: http://www.stationoost.nl

Station Oost, Daalseweg 17, Nijmegen
Dagelijks vanaf 12.00 uur, zondags vanaf 11.00 uur.