.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Werk aan de Winkel -

van Welderenstraat 48A, Nijmegen
Leuk
Werk aan de Winkel. Werk aan de Winkel - de Workshop is een hippe lifestyle- en doe-winkel in hartje Nijmegen waar je letterlijk zelf aan het werk kunt tijdens een van de vele workshops. Ook voor meubeltjes en accessoires ben je er aan het juiste adres. Ze worden handgemaakt en dus zijn ze stuk voor stuk uniek. Ook is het mogelijk iets in opdracht te laten maken.
Geschiedenis. In augustus 2004 zijn Ondine Kruse en Nicolette Kempers Werk aan de Winkel begonnen in Den Bosch. Vanwege het grote succes was binnen een jaar een 2e locatie in Tilburg een feit en opent Werk aan de Winkel in december 2009 een derde locatie in Nijmegen.
Sfeer & interieur. Bij Werk aan de Winkel is het gezellig roze, aangevuld met retro behangetjes en bont gekleurde accessoires. Omdat het een doe-winkel is, kun je in de hele winkel workshoppen, lekker snuffelen, kijken en meedoen!
Telefoon: 073 6121293
Website: http://www.werkaandewinkel.eu

Werk aan de Winkel, van Welderenstraat 48A, Nijmegen
dagelijks