.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Herberg 't Mun -

Molenstraat 10, Nijmegen
Pannenkoeken- en visgerechten
Herberg 't Mun. Restaurant Herberg 't Mun is beschikt over een forellenvijvercomplex met daaraan grenzen een restaurant voor circa 120 personen. Grenzen aan het restaurant en over de vijver heen ligt een terras met prachtig uitzicht met plaats voor circa 80 personen. Heerlijk uit eten in een ongedwongen, gezellige en huiselijke sfeer zijn kenmerkend voor Restaurant Herberg 't Mun in Nijmegen.
Geschiedenis. Herberg 't Mun bestaat al vele jaren. Er werd gestart met overnachtingsmogelijkheden voor groepen, waar al snel daarna en pannenkoekenhuis gerealiseerd werd. in 1993 opende wij een forellenvisvijver waar de recreant een ochtend of een middag kon komen forelvissen. Inmiddels staat er een nieuw horecapand en beschikken wij over 7 grote vijvers waarop men op verschillende soorten roofvissen kan vissen.
Sfeer & interieur. Dit restaurant bestaat uit het geheel van hout wat zorgt voor een warme sfeer. Bij binnenkomst bevindt je je in het visserscafe, waarna je door kunt lopen naar het restaurant. Op het terrein bevinden zich tevens twee accomodaties, die beschikbaar zijn voor feesten en funstie bedien bij de verschillende activiteiten die zij bieden.
Keuken & kaart. Het vriendelijke personeel van Restaurant Herberg 't Mun serveert verschillende soorten pannenkoeken, die volgens ambachtelijk receptuur worden gebakken. Daarnaast zijn de visgerechten steeds populairder.
Telefoon: 0487-541445
Website: http://www.mun.nl

Herberg 't Mun, Molenstraat 10, Nijmegen
Woensdag t/m Zondag van 12.00 uur - 20.00 uur.